Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007

Ελλάδα: Χώρα αγίων!


Και να λοιπόν τα πρώτα νομοθετήματα της νέας Βουλής -συνέχεια των προηγουμένων της προηγούμενης/ίδιας .
Αύξηση φόρων, αύξηση καυσίμων, αύξηση ρεύματος, αύξηση τελών κυκλοφορίας, αύξηση ασφαλίστρων, αύξηση τιμών ειδών πρώτης ανάγκης, αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, αύξηση τιμών φαρμάκων, αύξηση ανεργίας, αύξηση τουριστικών εγκαταστάσεων - στα καμμένα , που κάθε φορά κρίνονται αναδασωτέα, αλλά τα μόνα δάση που αναπτύσσονται είναι από βίλες και τουριστικές εγκαταστάσεις -, αύξηση ρύπων.

Μα έχουμε και μειώσεις: μείωση συντάξεων, μείωση χώρων στάθμευσης, μείωση πρασίνου, μείωση δημόσιας εκπαίδευσης, μείωση προσδόκιμου χρόνου ζωής, μείωση επιδομάτων.

Δόξα τω Θεώ, μας σκέφτονται οι αιρετοί αντιπρόσωποί μας.

Και μην μου πείτε πως στις άλλες εκλογές θα τους μαυρίσετε. Ακόμη και μια φορά, που βγήκαν, αυτοί θα πάρουν την σύνταξή τους.

Βλέπετε δούλεψαν σκληρά να πάνε την Ελλάδα μας μπροστά. Ο κάματός τους πρέπει να αμειφθεί. Τι; Δεν κουράζονται; Μα γιατί το λέτε αυτό; Δεν βλέπετε πόσα έδρανα εμφανίζονται κενά στις βουλευτικές απαρτίες;


Είναι γιατί οι ένοικοι τους ξεπατώθηκαν την προηγούμενη μέρα και δεν μπορούν τώρα να σύρουν τα πόδια τους μέχρι τη Βουλή. Λυπηθείτε τους! Δουλεύουν τόσο σκληρά για το καλό μας!

Εικονίσματα να τους κάνουμε, καθημερινά να τους προσκυνούμε. Αυτοί μας φέρνουν κάθε μέρα πιο κοντά στον Θεό. Φροντίζουν για την σωτηρία της ψυχής μας. Έτσι που μας στερούν τον επιούσιο, έτσι που μας γδύνουν, έτσι που μας σκληραγωγούν, δεν χρειάζεται να πάμε στην έρημο για να αγιάσουμε.

Κι εδώ, στην Ελλαδίτσα μας, μάρτυρες και άγιοι γινόμαστε!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπουρδελο αυτη η χωρα..